Buining
Brands

Onze damesmode winkels zijn het merk en onze medewerkers maken dat merk. Natuurlijk zijn wij een multi-label winkel en is onze inkoop altijd op zoek naar nieuwe merken. Er zijn dan ook veel verschillende stijlen te vinden in onze winkels in Assen, Hoogeveen en Meppel. Hieronder vindt u een selectie van onze merken damesmode.

Buining brands

Buining
Mode

Al 80 jaar een begrip in modeland in Assen, Hoogeveen en Meppel. Samen met onze medewerksters en onze mooi ingerichte filialen staan wij altijd voor u klaar. Bij ons vindt u de actuele colecties damesmode, trendy sjaals en ceintuurs.
U kunt hier een reactie
plaatsen over Buining Mode

Vacatures

Wij hebben op dit moment geen vacatures. Bij invulling van een vacature hebben wij behoefte aan mensen met passie voor mode en klantgerichtheid. Ervaring in de mode op midden-hoog niveau een must. Heeft u interesse om opgenomen te worden in ons kandidatenbestand dan stuurt u een open sollicitatiebrief met cv en pasfoto naar info@buining-mode.nl.

Klantenkaart

Door inschrijving in ons klantenbestand ontvangt u onze klantencard en wordt u op de hoogte gehouden van onze modekalender en andere acties, zoals start voorverkoop en sale. Daarnaast biedt Buining Mode u een interessant voordeel d.m.v. elektronisch sparen. Uw spaarbedrag wordt berekend per periode: medio februari tot medio augustus en medio augustus tot medio februari. Na iedere periode wordt uw spaartegoed weer op nul gezet. Op al uw aankopen van niet-afgeprijsde artikelen, krijgt u per spaarperiode een spaarbedrag uitgekeerd van 5%. Wanneer het door u gespaarde bedrag per periode boven de € 5,00 uitkomt ontvangt u eind februari en/of eind augustus automatisch een cheque thuis. Deze cheque is strikt persoonlijk. U kunt hem zowel in Assen, Hoogeveen of Meppel met uw (niet-afgeprijsde) aankopen verrekenen. De geldigheid en de hoogte van de reductie vindt u op de cheque.