Buining
Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief in uw mailbox.
Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en onze acties.


Naam*


Emailadres*


* De met sterretjes aangegeven velden zijn
  verplicht in te vullen.


verstuur

Volg ons

We kunnen er niet meer omheen; social media! Het geeft ons de mogelijkheid om de informatie uit te breiden met beeld en geluid. Dynamiek dus! Social media zijn op dit moment het mediakanaal waar men kennis, ervaringen en verhalen deelt.
Facebook - Twitter

We hebben een Facebook en Twitter account aangemaakt en zijn de mogelijkheden om deze mediakanalen in te zetten gaan onderzoeken. Welke informatie is voor u interessant en hebben wij met u te delen.
Er zijn altijd wel nieuwtjes die we graag met u delen, en er komen natuurlijk ook als altijd nieuwe items binnen!

Bent u nieuwsgierig naar wat er allemaal te zien en lezen is op Facebook en Twitter? Ga dan naar facebook.com en twitter.com en meld u aan. Maak een profiel aan voor Facebook en/of Twitter en kies ervoor om ons te 'volgen' of te 'liken'. Zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden!
Blogger

Wilt u ook niets missen op modegebied? Met deze blog houden wij u het gehele seizoen op de hoogte van onder andere; de laatste trends, alle ins en outs op modegebied en de nieuwe collecties die in de winkel en online shop arriveren. Ga naar buining-mode.blogspot.com en blijf altijd op de hoogte!